U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

KOOPJES

Ale merken Naaimachines Lockmachines Borduurmachines PFAFF BROTHER LEWENSTEIN ELNA HUSQVARNA-VIKING SINGER etc.

 

BERNINA 1008: met 17 steken voor succesvol naaien

De BERNINA 1008 beschikt over 17 verschillende steken, waaronder een knoopsgatsteek en twee siersteken. Daarmee en mede dankzij de mogelijkheid om de steeklengte en -breedte te variëren, kunt u al uw naaiwerk precies en nauwkeurig voltooien. Met de BERNINA 1008 heeft u de beschikking over verschillende rechte en zigzagsteken - een veelzijdige basisuitrusting die niet te moeilijk is voor beginners en al het nodige biedt voor naaien, zomen, verstellen of het naaien van decoraties. Daarnaast overtuigt de BERNINA 1008 ook door zijn praktische, spreekwoordelijke robuustheid die ervoor zorgt dat u nog vele jaren plezier aan uw naaimachine zult beleven. Niet in de laatste plaats zorgt het naaien met een mechanische naaimachine voor een naaigevoel, waarbij u het naairesultaat letterlijk zelf in de hand heeft - daarom is de BERNINA 1008 ideaal om uw vaardigheden met een ongecompliceerde, makkelijk te bedienen en veelzijdige naaimachine te ontwikkelen.

 
Wouters Naaimachines sinds 1912 vakmensen in naaimachines

 

  BERNINA 215-serie is de ideale naaimachine voor prijsbewuste beginners, die waarde hechten aan kwaliteit en naaicomfort: makkelijk te bedienen, gebruiksvriendelijke machines, die ook met dikke stoffen moeiteloos gebruikt kunnen worden en een veelvoud aan creatieve technieken toestaan. De BERNINA 2-serie bewijst dat een naaimachine zijn geld waard kan zijn en tegelijkertijd met de nieuwste technische snufjes uitgerust kan zijn: duurzaam, krachtig en veelzijdig uit te breiden, het perfecte beginnersmodel voor naaien.

De BERNINA 2-serie biedt veel comfortfuncties waardoor deze waardevolle naaimachine voor beginners echt uitblinkt: draadsnijder, halfautomatische naaldinrijger en eenvoudige bediening door de directe-keuze toetsen – zo kunt u vanaf de eerste steek comfortabel en vlot werken. Steeklengte, steekbreedte en naaldpositie kunnen eenvoudig aangepast worden, en het verlichte lcd-scherm levert overzichtelijke informatie over de gekozen steeksoort en -instellingen. Daarnaast staat een groot palet aan accessoires ter beschikking, waarmee u de naaimachine van de BERNINA 215-serie individueel aan kunt passen.
 
 

BERNINA 330 naaimachine inclusief 30 opslagplaatsen voor eigen combinaties

De veelvoud aan steken van de BERNINA 330 nodigt uit tot uitproberen en experimenteren. Zo ontstaan aantrekkelijke steekcombinaties die u de volgende keer weer kunt gebruiken. Waar vroeger een notitieboekje nodig was om steekcombinaties te onthouden, kunnen ze nu langdurig opgeslagen worden in de BERNINA 330 met 30 vrije plaatsen voor eigen steekcreaties. Zo wordt gegarandeerd dat uw geliefde of gebruikelijke steekcombinatie met een druk op de knop meteen weer ter beschikking staat. De BERNINA 330 biedt hiermee extra comfort dat niet aanwezig is bij de meeste naaimachines voor beginners – ruimte voor uw eigen creativiteit. Ook als de BERNINA 330 als naaimachine voor cursussen gebruikt wordt, is deze memoryfunctie een nuttig hulpmiddel dat ervoor zorgt dat benodigde steekcombinaties ook in de volgende les weer ter beschikking staan, precies zoals ze opgeslagen zijn. Dat spaart tijd en garandeert identieke resultaten.
 

BERNINA 350PE  Patchwork Edition  naaimachine Zeer precieze automatische knoopsgatfunctie

Knoopsgaten tot op de millimeter precies naaien – met de automatische knoopsgatfunctie van de BERNINA 350 PE gaat dat heel eenvoudig: de vooraf ingestelde lengte van de knoopsgaten wordt intern opgeslagen zodat u zo vaak u wilt knoopsgaten van exact dezelfde lengte kunt naaien. Daarmee verhelpt BERNINA 350 PE een lastig probleem, aangezien het naaien van identieke knoopsgaten een frustrerende aangelegenheid kan zijn. Met de BERNINA 350 PE zijn trekkende onderdraden of knoopsgaten van verschillende lengtes geen probleem meer: de automatische knoopsgatfunctie zorgt in een handomdraai voor perfecte resultaten. Daarvoor staan twee vast geprogrammeerde knoopsgatsteken ter beschikking. Met de BERNINA 350 PE behalen ook beginners optimale resultaten die elke kritische blik kunnen doorstaan – ontzettend gemakkelijk en comfortabel.

 

BERNINA 350 special edition Twee sterke instapmodellen


De twee stijlvolle modellen uit de BERNINA 3-serie zetten nieuwe designnormen in de naaimachinewereld en overtuigen door een moderne techniek. Het standaard accessoirepakket van de beide instapmodellen bevat de grote aanschuiftafel, het handige FHS-systeem inclusief kniehevel, de boventransportvoet en twee naaivoeten voor quilten en patchwork. De BERNINA 350 SE naait gemakkelijk alle soorten stoffen, werkt deze af en versiert ze op een originele manier. De machines beschikken over twee naai-alfabetten. Naarmate uw wensen en eisen veranderen, kunnen de beide modellen met een groot assortiment speciale accessoires worden uitgebreid.
De quiltvoet # 29 is een speciale naaivoet voor comfortabel quilten uit de vrije hand, contour- en meander-quilten.

De verticale veer zorgt ervoor dat de stof niet omhoog komt en duwt de stof stevig op het werkblad. Het materiaal blijft tijdens het naaien mooi plat liggen en kan met een exacte steek worden vastgenaaid.  Voor nog meer naaicomfort beschikt de quiltvoet # 29 over een transparante zool. Daardoor heeft u steeds een goed overzicht over de naald en het naaibereik.
 
.
 
 Dat comfort bij de BERNINA 380 hoog in het vaandel staat, is ook te zien aan de veelzijdig inzetbare aanschuiftafel van de naaimachine: deze vergroot in een handomdraai het werkoppervlak van de naaimachine en zorgt zo voor een betere controle over het naaiwerk. Daarmee behoudt men met de BERNINA 380 ook bij groter naaiwerk steeds het overzicht. Net zo gemakkelijk als de aanschuiftafel aangebracht wordt, kan hij ook weer verwijderd worden als u de vrije arm moet gebruiken.
 

 

 

 

 

 

 

Perfecte steekcontrole BERNINA 530

De BERNINA 530 beschikt over een omvangrijk repertoire aan nuttige en siersteken, waarvan de eigenschappen afzonderlijk ingesteld kunnen worden. Zo kunnen steeklengte en steekbreedte, evenals elf verschillende naaldposities vrij gevarieerd worden om vervolgens tijdelijk of permanent in de BERNINA 530 opgeslagen te worden. Daarmee kan de BERNINA 530 een veelvoud van opdrachten aan en heeft u optimale controle over het naaiwerk. De steekinstellingen kunt u afzonderlijk op de stof en beoogde werking afstellen, zodat u steeds het gewenste resultaat behaalt bij het naaien en quilten. Met het overzichtelijke bedieningspaneel van de BERNINA 530 heeft u snel toegang tot alle steeksoorten en -instellingen, inclusief achteruitnaai- en spiegelfuncties, handmatig of automatisch knoopsgaten naaien en nog veel meer. Slim, praktisch en flexibel – de perfecte naaimachine voor ambitieuze naaisters

 

 

 

 

BERNINA 550 QE 

BERNINA 550 QE: eenvoudig te bedienen, optimale naairesulaten

 

 

Absolute steekcontrole

Het omvangrijke steekaanbod van de BERNINA 550 QE is dankzij de talrijke instellingen perfect aan te passen aan uw naaiproject. De verandering van steeklengte en steekbreedte gaat comfortabel dankzij het eenvoudig te bedienen lcd-scherm van de BERNINA 550 QE, waarmee u de volledige controle heeft over alle steekeigenschappen – inclusief elf verschillende naaldposities. De eenvoudige toegang tot alle instellingen stelt u in staat snel te werken en biedt hoog comfort bij het naaien of quilten. De veranderingen kunnen tijdelijk of permanent worden opgeslagen in de BERNINA 550 QE, waarvoor 110 vrije plaatsen in het geheugen ter beschikking staan. Zo kunt u de door u gewenste steken en steekcombinaties altijd weer oproepen, zonder dat de steekinstellingen hiervoor opnieuw ingesteld moeten worden – dit bespaart enorm veel tijd waardoor u zich volledig op uw creatieve project kunt concentreren.

 

 Next 20: de vrolijke basismachine. Grote werkruimte, 13 steken, 4 fase knoopsgat, dubbele persvoethoogte. Alfa: het enige merk dat past in het Apple tijdperk.

 

't-naaimachine-Gooi-naaimachine-'t-naaimachine-Harde-naaimachine-Aalsmeer-naaimachine-Aalten-naaimachine- Alblasserdam-naaimachine-Alkmaar-naaimachine-Almelo-naaimachine-Almere-Deventer-naaimachine-Overijsel-naaimachine-doesburg-naaimachine-achterhoek-naaimachine-Tholen-naaimachine- Alphen-naaimachine-aan-naaimachine-den-naaimachine-Rijn-naaimachine-Amerongen-naaimachine-Amersfoort-naaimachine-Amstelveen-naaimachine-Amsterdam-naaimachine-Apeldoorn-naaimachine-Appelscha-naaimachine- Arnemuiden-naaimachine-Arnhem-naaimachine-Assen-naaimachine-Asten-naaimachine-Baarn-naaimachine-Badhoevedorp Barendrecht-naaimachine-Barneveld-naaimachine-Beek-naaimachine-(L)-naaimachine-Beek-naaimachine-en-naaimachine-Donk-naaimachine-Beesd-naaimachine-Beilen-naaimachine-Bellingwolde.-naaimachine-Bemmel-naaimachine- Bennekom-naaimachine-Bergambacht-naaimachine-Bergen-naaimachine-(NH)-naaimachine-Bergen-naaimachine-op-naaimachine-Zoom-naaimachine-Bergeyk Berghem-naaimachine-Berkel-naaimachine-en-naaimachine-Rodenrijs-naaimachine-Berkel-Enschot-naaimachine-Best-naaimachine-Beuningen-naaimachine-Beverwijk-naaimachine-Biddinghuizen-naaimachine- Bladel-naaimachine-Boekel.-naaimachine-Bommelwaard-naaimachine-Borger-naaimachine-Borne-naaimachine-Boskoop Bovenkarspel-naaimachine-Boxmeer-naaimachine-Boxtel-naaimachine-Brakel-naaimachine-Breda-naaimachine-Breukelen-naaimachine-Brielle-naaimachine-Broek-naaimachine-op-naaimachine-Langedijk-naaimachine- Bunnik-naaimachine-Bussum-naaimachine-Bussum-naaimachine-Capelle-naaimachine-aan-naaimachine-den-naaimachine-IJssel-naaimachine-Castricum Coevorden-naaimachine-Culemborg-naaimachine-Dalfsen-naaimachine-Damwoude-naaimachine-De-naaimachine-Bilt-naaimachine-De-naaimachine-Lier-naaimachine-De-naaimachine-Meern-naaimachine-Dedemsvaart-naaimachine-Delden.-naaimachine- Delft-naaimachine-Delfzijl-naaimachine-Den-naaimachine-Bosch-naaimachine-Den-naaimachine-Burg-naaimachine-Texel-naaimachine-Den-naaimachine-Haag Den-naaimachine-Helder-naaimachine-Deventer-naaimachine-Didam-naaimachine-Diemen-naaimachine-Dieren-naaimachine-Diever-naaimachine-Doesburg-naaimachine-Doetinchem-naaimachine-Dokkum.-naaimachine-Domburg-naaimachine- Dongen-naaimachine-Dordrecht-naaimachine-Dorst-naaimachine-Dronten-naaimachine-Drunen-naaimachine-Druten Duiven-naaimachine-Dwingeloo-naaimachine-Echt-naaimachine-Edam-Volendam-naaimachine-Ede-naaimachine-Eibergen-naaimachine-Eindhoven-naaimachine-Elburg-naaimachine-Elst-naaimachine-Emmeloord-naaimachine- Emmen-naaimachine-Enkhuizen-naaimachine-Enschede-naaimachine-Enter-naaimachine-Epe-naaimachine-Ermelo Etten-Leur-naaimachine-Exloo-naaimachine-Franeker-naaimachine-Gaanderen-naaimachine-Geesteren-naaimachine-Geffen-naaimachine-Geldermalsen-naaimachine-Geldrop-naaimachine-Geleen-naaimachine- Gemert-naaimachine-Gendringen-naaimachine-Gennep.-naaimachine-Goes-naaimachine-Goirle-naaimachine-Gorinchem Gorredijk-naaimachine-Gouda-naaimachine-Grave-naaimachine-Groenlo-naaimachine-Groningen-naaimachine-Haaksbergen-naaimachine-Haarlem-naaimachine-Halsteren-naaimachine-Hapert-naaimachine-Hardenberg-naaimachine- Harderwijk-naaimachine-Haren-naaimachine-Harlingen-naaimachine-Hasselt-naaimachine-Heemskerk Heemstede.-naaimachine-Heerde-naaimachine-Heerenveen-naaimachine-Heerhugowaard-naaimachine-Heerlen-naaimachine-Heesch-naaimachine-Heiloo-naaimachine-Heinkenszand-naaimachine- Heino-naaimachine-Hellevoetsluis-naaimachine-Helmond-naaimachine-Helvoirt-naaimachine-Hendrik-Ido-Ambacht Hengelo-naaimachine-(GLD)-naaimachine-Hengelo-naaimachine-(OV)-naaimachine-Hilvarenbeek.Hilversum-naaimachine-Hoek-naaimachine-van-naaimachine-Holland-naaimachine-Holten-naaimachine-Hoofddorp-naaimachine- Hoogerheide-naaimachine-Hoogeveen-naaimachine-Hoogezand-naaimachine-Hoogkerk-naaimachine-Hoogland Hoorn-naaimachine-Horst-naaimachine-Houten-naaimachine-Huizen-naaimachine-Hulst-naaimachine-IJsselmuiden-naaimachine-IJsselstein-naaimachine-Joure-naaimachine-Kampen-naaimachine-Kamperland-naaimachine- Kapelle-naaimachine-Kapelle-naaimachine-Katwijk-naaimachine-Kerkdriel-naaimachine-Kockengen-naaimachine-Kortgene Koudekerke.-naaimachine-Krimpen-naaimachine-aan-naaimachine-den-naaimachine-IJssel-naaimachine-Krommenie-naaimachine-Laag-naaimachine-Soeren.-naaimachine-Landsmeer-naaimachine-Laren-naaimachine-Leerdam-naaimachine- Leeuwarden.-naaimachine-Leiden-naaimachine-Leiderdorp-naaimachine-Leidschendam-naaimachine-Lelystad Leusden-naaimachine-Lewedorp-naaimachine-Lichtenvoorde-naaimachine-Limmen-naaimachine-Linne-naaimachine-Lisse-naaimachine-Lochem-naaimachine-Maasbracht-naaimachine-Maassluis-naaimachine- Maastricht-naaimachine-Medemblik-naaimachine-Meerlo-naaimachine-Meerssen.-naaimachine-Meppel-naaimachine-Middelburg Middenbeemster-naaimachine-Mijdrecht-naaimachine-Mill-naaimachine-Monnickendam-naaimachine-Musselkanaal-naaimachine-Naaldwijk-naaimachine-Nederweert-naaimachine-Neede-naaimachine- Nieuw-naaimachine-Niedorp-naaimachine-Nieuw-Bergen.-naaimachine-Nieuw-Vennep-naaimachine-Nieuwegein Nieuwerkerk-naaimachine-aan-naaimachine-den-naaimachine-IJssel-naaimachine-Nieuwkoop-naaimachine-Nieuwleusen-naaimachine-Nijmegen-naaimachine-Nijverdal-naaimachine-Nistelrode-naaimachine- Noordwijkerhout-naaimachine-Nootdorp-naaimachine-Nuenen-naaimachine-Nunspeet-naaimachine-Oegstgeest Oirschot-naaimachine-Oisterwijk-naaimachine-Oldebroek-naaimachine-Oldenzaal-naaimachine-Olterterp-naaimachine-Ommen-naaimachine-Oost-Souburg-naaimachine-Oosterhout-naaimachine- Oosterwolde-naaimachine-Oss-naaimachine-Oud-Alblas-naaimachine-Oud-Beijerland.-naaimachine-Oude-naaimachine-Pekela Oudenbosch-naaimachine-Papendrecht-naaimachine-Paterswolde-naaimachine-Pijnacker-naaimachine-Purmerend-naaimachine-Raalte-naaimachine-Raamsdonksveer-naaimachine-Rhenen-naaimachine- Ridderkerk-naaimachine-Riel-naaimachine-Rijen-naaimachine-Rijnsburg-naaimachine-Rijssen-naaimachine-Rijswijk-naaimachine-(ZH) Roden-naaimachine-Roermond.-naaimachine-Roosendaal-naaimachine-(NB)-naaimachine-Rotterdam-naaimachine-Ruinen-naaimachine-Ruurlo-naaimachine-Santpoort-Noord-naaimachine-Schagen-naaimachine- Schalkhaar-naaimachine-Scharnegoutum-naaimachine-Schiedam-naaimachine-Schijndel-naaimachine-Schiphol Schoonhoven-naaimachine-Schoorl-naaimachine-Siddeburen-naaimachine-Sint-naaimachine-Michielsgestel-naaimachine-Sint-naaimachine-Willebrord-naaimachine-Sittard-naaimachine-Sleen-naaimachine- Sliedrecht-naaimachine-Smilde-naaimachine-Sneek-naaimachine-Soerendonk-naaimachine-Soest-naaimachine-Someren.-naaimachine-Sommelsdijk Son-naaimachine-Spijkenisse-naaimachine-Sprang-Capelle-naaimachine-Stadskanaal-naaimac